Τελειώνει του Κάιπερς στην Α.Ε.Κ.

Τελειώνει του Κάιπερς στην Α.Ε.Κ.

Τελειώνει του Κάιπερς στην Α.Ε.Κ.

bet365

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει το deal για τον 21χρονο Βέλγο που παίζει δανεικός στον Εργοτέλη, με τη φανέλα του οποίου έβαλε 20 γκολ φέτος και έδειξε καλά στοιχεία.

Μια ακόμη (μετά την περίπτωση Αλμπάνη) επιβεβαίωση ενός αποκλειστικού ρεπορτάζ του gazzetta.gr πλησιάζει και αφορά την υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς και της επιθυμίας της ΑΕΚ να τον αποκτήσει. Από τούτο το site (και μόνο) είχατε ενημερωθεί ότι από την Ένωση είχαν επικοινωνήσει με τον Εργοτέλη και τον ίδιο τον Βέλγο ποδοσφαιριστή προκειμένου να μάθουν τα δεδομένα της υπόθεσής τους και να κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι «κιτρινόμαυροι» είναι πολύ κοντά στο να τελειώσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή και δεν αποκλείεται έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να 'χει ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Η Ένωση αυτή τη στιγμή -όπως τονίζεται στην Κρήτη- είναι το απόλυτο φαβορί για να αποκτήσει τον 21χρονο Βέλγο που έχει σημειώσει 20 τέρματα φέτος με την φανέλα του Εργοτέλη (ο οποίος δεν διεκδικεί καν άνοδο και αυτό δείχνει το μέγεθος της προσωπικής επιτυχίας του Κάιπερς).

Όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί το deal κάτι που θα σημαίνει πως ο Βέλγος άσο θα υπολογίζεται για την επίθεση. Κυρίως τον θέλουν για φορ και περιφερειακό τη στιγμή που έχει παίξει και στα άκρα παρά το γεγονός ότι έχει 1.85 ύψος αφού είναι ιδιαίτερα τεχνίτης και ικανός με την μπάλα στα πόδια με ιδιαίτερο προσόν την ταχύτητά του σύμφωνα με τις μαρτυρίες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα