Ξανά τουρκικές «σειρήνες» για Φορτούνη!

Ξανά τουρκικές «σειρήνες» για Φορτούνη!

Ξανά τουρκικές «σειρήνες» για Φορτούνη!

bet365

Δεν σταματάει το τουρκικό πρέσινγκ για τον Κώστα Φορτούνη καθώς μετά την Μπεσίκτας παράγοντες της Ρίζεσπορ παραδέχθηκαν το έντονο ενδιαφέρον αλλά και την προσπάθειά τους για επαφές για τον παίκτη...

Ξεκινάμε πάλι από τα... βασικά. Για να μπορέσει να παραχωρηθεί με μεταγραφή ο Κώστας Φορτούνης απαιτείται ένα ποσό πάνω από 5 εκατ. ευρώ και ίσως και στα 7 σύμφωνα με τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Επίσης πως ο Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή έχει δείξει πόσο εκτιμάει τις ικανότητες του παίκτη και το πόσο πολύ θα τον ήθελε και του χρόνου στον σύλλογο.

Οι Τούρκοι όμως δείχνουν να επιμένουν. Μετά την Μπεσίκτας που εξακολουθεί να τον έχει στην λίστα της ακόμα και ως 2η επιλογή άνθρωποι από την διοίκηση της Ρίζεσπορ παραδέχθηκαν σε media της γειτονικής μας χώρας ότι τους απασχολεί έντονα ο Φορτούνης και πως ήδη έχουν κάνει προσπάθεια και επαφές για τον παίκτη. Υπάρχουν δε ρεπορτάζ των Τούρκων όπου τονίζεται πως ο ισχυρός άνδρας της νεοφώτιστης ομάδας, Χασάν Κεμάλ Αϊντίν, επικοινώνησε με την διοίκηση του Ολυμπιακού, με σκοπό να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Φορτούνη! Φιλοξενούνται και δηλώσεις του, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε προκαταλήψεις. Το ποδόσφαιρο είναι παγκόσμιο. Δεν έχει σημασία εάν ένας παίκτης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ελλάδος ή της Αρμενίας, αρκεί να ωφεληθεί η Ριζεσπόρ»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα