Γιόχανσον: «Ξέρω για Τουλούζ και Ρεν»

Γιόχανσον: «Ξέρω για Τουλούζ και Ρεν»

bet365

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε σε σουηδικό Μέσο στο οποίο παραδέχεται για το ενδιαφέρον που υπάρχει γι αυτόν από Τουλούζ και Ρεν.

Τενερίφη - Σπόρτινγκ Χιχόν με 10% επιστροφή και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον αποχωρεί από την ΑΕΚ και πλέον αναζητά τον επόμενό του σταθμό.

Στη Σουηδία, και συγκεκριμένα στο «fotbollskanalen.se» τονίζεται το ενδιαφέρον των Τουλούζ-Ρεν για τον παίκτη, με τον ίδιο να δηλώνει ενήμερος.

«Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά μέχρι να έρθει κάτι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100% σίγουρος. Ελπίζω να έχω κάτι αργά ή γρήγορα αλλά το πιο σημαντικό είναι να έρθει κάτι που θα είναι σωστό», είπε χαρκατηριστικά ο Γιόχανσον.

Το εν λόγω δημοσίευμα, παράλληλα, στέκεται στο γκολ του Γιόχανσον με την Ιταλία με το οποίο η Σουηδία πήρε την πρόκριση για το Μουντιάλ της Ρωσίας, χαρακτηρίζοντας τον παίκτη «σπουδαίο ήρωα». Φυσικά, δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά και στον τραυματισμό που του στέρησε την παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα