Ενρίκε: «Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Ενρίκε: «Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Ενρίκε: «Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Πέδρο Ενρίκε ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη φανέλα της Καραμπάχ και ετοιμάζεται, όπως δηλώνει σήμερα, να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Τι ισχύει με τον Βραζιλιάνο.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Σέρχιο Γιουλ αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

τον απέκτησε ο «Δικέφαλος» το χειμώνα του 2017) και στο δικό του μέλλον, μετά το τέλος του δανεισμού του στην Καραμπάχ.

«Ο δανεισμός μου στην Καραμπάχ τελείωσε και φυσιολογικά θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Θα ήταν χαρά μου εάν τη νέα σεζόν παίξω σε ένα παιχνίδι του Europa League εναντίον της Ρεν».

Αν κάτι έκανε λάθος ο Πέδρο Ενρίκε είναι ο θεσμός στον οποίο αγωνίζεται στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, που θα ξεκινήσει στο Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως το θέμα της παραμονής του στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ της νέας περιόδου δεν έχει ξεκαθαρίσει 100% και εξαρτάται κατά πολύ με την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου και της διοίκησης αναφορικά με την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα