Ραμίρεθ στο gazzetta.gr: «Ο Αραούχο θα παίζει του χρόνου στη Λας Πάλμας, περιμένουμε την ΑΕΚ για Λιβάια»

Ραμίρεθ στο gazzetta.gr: «Ο Αραούχο θα παίζει του χρόνου στη Λας Πάλμας, περιμένουμε την ΑΕΚ για Λιβάια»

Ραμίρεθ στο gazzetta.gr: «Ο Αραούχο θα παίζει του χρόνου στη Λας Πάλμας, περιμένουμε την ΑΕΚ για Λιβάια»

bet365

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ μιλώντας στο gazzetta.gr βάζει οριστικά τέλος στο θέμα του Σέρχιο Αραούχο, τονίζοντας πως δεν είναι προς πώληση, ενώ προσθέτει πως περιμένει την ΑΕΚ να ενεργοποιήσει την οψιόν του Μάρκο Λιβάια.

Ο Σέρχιο Αραούχο με δηλώσεις του στα Κανάρια νησιά κατά την επιστροφή του εκεί ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε την επόμενη σεζόν να παίξει στη Λας Πάλμας και να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην Primera Division μετά τον φετινό υποβιβασμό της.

Ο Αργεντινός άσος μαζί με τον Μάρκο Λιβάια ήταν οι δύο δανεικοί παίκτες που είχε η ΑΕΚ από τον σύλλογο των Καναρίων Νήσων και φυσικά η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα ήθελε να τους διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν αφού συνέβαλλαν σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναφορικά με τον Μάρκο Λιβάια τα πράγματα είναι εύκολα καθώς η ΑΕΚ χρειάζεται να ενεργοποιήσει απλά την οψιόν που έχει στο ποσό του 1.8 εκατ. ευρώ. Του Αραούχο ωστόσο ήταν μια περίπτωση έτσι κι αλλιώς δύσκολη, ανεξάρτητα από τις σημερινές δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, καθώς και ενδιαφέρον άλλων ομάδων υπήρχε και η Λας Πάλμας δεν θα ήταν εύκολη στις διαπραγματεύσεις.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ο οποίος τοποθετήθηκε και για τα δύο ζητήματα. Αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας τόνισε ότι η ΑΕΚ, όπως ξέρουμε, έχει το πάνω χέρι για τον Λιβάια, περιμένοντας να ενεργοποιήσει την οψιόν, ωστόσο πρόσθεσε πως ο Αραούχο θα μείνει στην ομάδα για να τη βοηθήσει στην άνοδο και πως δεν πωλείται σε καμία τιμή.

«Η ΑΕΚ έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν για τον Λιβάια. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τελική της πρόταση. Ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί κάνοντας κάποια κίνηση. Όσο για τον Αραούχο δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε. Έχω δεχθεί προτάσεις, αλλά δεν τις έχουμε λάβει υπόψη», σχολίασε αρχικά ο Ραμίρεθ, ο οποίος πρόσθεσε ξεκάθαρα τους λόγους που ο Αργεντινός επιθετικός θα παραμείνει αυτή τη φορά στο ρόστερ:

«Δυστυχώς υποβιβαστήκαμε στη δεύτερη κατηγορία τη φετινή σεζόν. Χρειάζεται να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και ο Σέρχιο Αραούχο θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές μας την επόμενη σεζόν. Δεν βρίσκεται προς πώληση. Η ρήτρα του είναι πολύ υψηλή, στα 60 εκατ. ευρώ. Θα συνεχίσει μαζί μας. Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν μας έγινε καμία κρούση για τον Αραούχο, αλλά όπως είπα δεν θέλουμε να τον δώσουμε».

Ο Ραμίρεθ, παράλληλα, ανέφερε στο gazzetta.gr ότι τόσο ο Λιβάια όσο και ο Αραούχο βελτιώθηκαν σημαντικά με την παρουσία τους στην ΑΕΚ, προσθέτοντας ότι είναι ανοικτός στην παραχώρηση κι άλλων παικτών στην Ένωση αν το θέλει.

«Η ΑΕΚ είχε μια θαυμάσια σεζόν και αυτό μέτρησε ώστε και οι δύο ποδοσφαιριστές μας να εξελιχτούν. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση με την ΑΕΚ και αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον ποδοσφαιριστή θα συνεργαστούμε ξανά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα