Μιρτσέα Λουτσέσκου «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρεστός σε κάποιους…»

Μιρτσέα Λουτσέσκου «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρεστός σε κάποιους…»

Gazzetta team
Μιρτσέα Λουτσέσκου «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρεστός σε κάποιους…»

bet365

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είδε τον γιο του, Ραζβάν, να κατακτά το κύπελλο Ελλάδας και με αφορμή αυτή την επιτυχία μίλησε για τη γενικότερη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ρουμάνος προπονητής της εθνικής ομάδας της Τουρκίας με δηλώσεις του σε ρουμανικά ΜΜΕ στάθηκε στην αξία της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ και τα όσα εμπόδια, όπως αυτό της κλειστής Τούμπας, συνάντησε φέτος η ομάδα στην οποία ο γιος του Ραζβάν ήταν προπονητής.

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε απέναντι στην ΑΕΚ στην έδρα της, ήταν ένας τρόπος για να δείξει ο ΠΑΟΚ ότι άξιζε και το πρωτάθλημα. Από αυτή την άποψη η κατάκτηση του Κυπέλλου σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα απλό πρωτάθλημα... Ελπίζω ότι αυτό το τρόπαιο θα φέρει περισσότερες επιτυχίες, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Βέβαια οι άλλες ομάδες έχουν καταλάβει πόσο δυνατός είναι ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν.

Το να παίζεις δέκα αγώνες χωρίς τους οπαδούς σου, είναι απίστευτο, μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Είναι δύσκολο να βγεις τρίτος σε μια τέτοια κατάσταση πόσω δε μάλλον να είσαι πρώτος, αλλά το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα της πρωτεύουσας δεν άρεσε σε κάποιους. Παρόμοιες καταστάσεις έζησα στην Σαχτάρ και την Μπρέσια», υποστήριξε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα