Πρωταθλητής στα social media ο ΠΑΟΚ! (pic)

Πρωταθλητής στα social media ο ΠΑΟΚ! (pic)

bet365

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επισκεψιμότητα στις «ασπρόμαυρες» σελίδες κοινωνικές δικτύωσης το μήνα Απρίλιο! Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πάνω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ το μήνα Απρίλιο κατέκτησε άλλη μια πρωτιά, αυτή που αφορά την αλληλεπίδραση των τριών βασικών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram), η οποία ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο, πιο μπροστά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Πριν το Κύπελλο καταλήξει στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είδε μέσα στο μήνα Απρίλιο να εκτοξεύονται τα νούμερα του στα social media, όπου «παίζει μπάλα» υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου New Media, Παναγιώτη Αρωνιάδη Για τρίτο σερί μήνα οι «ασπρόμαυροι» κερδίζουν τη μάχη των social media από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ είχε 1.009.630 επισκέψεις/αλληλεπιδράσεις το μήνα Απρίλιο, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί σε 965.567 και την ΑΕΚ να είναι στην Τρίτη θέση με 962.344.

Οι «Deportes & Finanzas» που μετρούν τα δεδομένα και παρουσιάζουν στατιστικά στοιχεία από τη «δράση» των ομάδων στα social media παρουσίασε σήμερα τους αριθμούς για το μήνα Απρίλιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα