Τα διαδοχικά «όχι» για Οφόε και οι... ελπίδες από Κίνα

Τα διαδοχικά «όχι» για Οφόε και οι... ελπίδες από Κίνα

Τα διαδοχικά «όχι» για Οφόε και οι... ελπίδες από Κίνα

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει έτσι απλά τον Οφόε και οι βελγικές ομάδες δεν φτάνουν τα θέλω του που ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη. Μία βασική ελπίδα παραμένει η αγορά της Κίνας.

Οι πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν πως αρκετές ομάδες - μεταξύ των οποίων και οι Άντερλεχτ και Μπριζ - είτε έκαναν κρούσεις είτε ασχολήθηκαν με την υπόθεση του Οφόε. Από πλευράς του Ολυμπιακού όμως υπήρξαν διαδοχικά «όχι» για τον Βέλγο μέσο καθώς αξιώνει συγκεκριμένα πράγματα και ποσό άνω των 4 εκαρ. ευρώ για την παραχώρησή του. Μία ελπίδα για τον Οφόε θα ήταν η αγορά της Κίνας, όπου έκανε ορισμένες επαφές ο agent Ενροτό. Ωστόσο δεν προκύπτει να υπάρχει κάτι ξεκάθαρο ή συγκεκριμένο από εκεί... Ένα άλλο εμπόδιο είναι και το συμβόλαιο του παίκτη που έπαιρνε 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα