Λύθηκε το συμβόλαιο του Ροντρίγκες στον Παναιτωλικό

Λύθηκε το συμβόλαιο του Ροντρίγκες στον Παναιτωλικό

bet365

Και επίσημα παρελθόν αποτελεί ο Μιγκέλ Ροντρίγκες από τον Παναιτωλικό καθώς το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει.

Βόλφσμπουργκ - Χόλσταϊν Κίελ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως είχατε ενημερωθεί πριν από μερικές ημέρες, ο Μίγκελ Ροντρίγκες βρισκόταν στην έξοδο από τον Παναιτωλικό, παρότι δεσμευόταν με συμβόλαιο στα «καναρίνια».

Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ έβγαλε ορισμένα θεματάκια με τραυματισμούς μέσα στη σεζόν, κάτι που αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Πλέον ο Ροντρίγκες αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναιτωλικό καθώς η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έκανε αποδεκτή και αναγνώρισε τη συναινετική λύση του συμβολαίου του, με τον ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα