Ανακοίνωσε Λουκίνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Λουκίνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στο τρίτο του μεταγραφικό «χτύπημα» προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού, Γιάννη Λουκίνα.

Την τρίτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν, μετά τους Παμλίδη και Σιόντη, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Λουκίνα να προστίθεται στο ρόστερ του.

Ο 26χρονος επιθετικός, που ξεκίνησε την καριέρα του στην Αγία Παρασκευή (2007-200) και αγωνίστηκε εξάλλου σε Πανιώνιο (2009-2011), Καλονή (2010), ΠΑΟ Ρουφ (2011), Νίκη Βόλου (2011/12), Φωκικό (2012/13), Χανιά (2013/14), Ηρακλή (2014-2017) και Καραϊσκάκη Άρτας (2017/18) συμφώνησε με τους Ηπειρώτες για δυο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Γιάννη Λουκίνα. Ο Γιάννης έχει παίξει στις ομάδες του Πανιωνίου, της Καλλονής, των Χανίων, του Ηρακλή και της ΑΕ Καραϊσκάκης. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25 και υπέγραψε για 2 χρόνια.

Ο Γιάννης με τον ερχομό του στην ομάδα δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΣ, θέλοντας να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, τον προπονητή της ομάδας κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο. Είναι τιμή μου να παίζω για μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ιστορία που έχει, και περιμένω το ντεμπούτο μου στο Ζωσιμάδες για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα