Μελισσανίδης: «Στην ΑΕΚ θα έρθουν παικταράδες»

Μελισσανίδης: «Στην ΑΕΚ θα έρθουν παικταράδες»

Gazzetta team
Μελισσανίδης: «Στην ΑΕΚ θα έρθουν παικταράδες»

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ανησυχεί μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και κατέστησε σαφές ότι το ρόστερ της ΑΕΚ θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές ποιότητας.

Μαρσέιγ - Ατλέτικο Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ντιέγκο Κόστα σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, σύμφωνα με την «Ώρα», ξεκαθάριζε πως τέτοιες συμπεριφορές, όπως αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές.

«Άνθρωποι που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους δεν έχουν θέση στην ομάδα που φτιάχνουμε εμείς τα τελευταία χρόνια. Στην ΑΕΚ που έχουμε βάλει μπροστά δεν υπάρχει θέση για ανθρώπους που δεν τηρούν συμφωνίες. Στόχος μας είναι να έχουμε και να φέρνουμε όποτε χρειαστεί, καλύτερους σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη για να νιώθει ο οποιοσδήποτε πώς μπορεί να υπαναχωρεί από συμφωνίες που έχει συνάψει μαζί της, οπότε το θελήσει κι ανάλογα με το αν γίνεται αυτό που θέλει ή όχι. Για μένα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μάλιστα, το αφεντικό της ΑΕΚ τόνιζε πως μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί με παίκτες αξίας.

«Δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη μεμονωμένα η ΑΕΚ και μπορεί να παίρνει και να έχει τους καλύτερους. Παικταράδες θα έρθουν και τώρα στην ΑΕΚ, να είναι σίγουροι όλοι οι οπαδοί της γι’ αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα