Ο Ολυμπιακός θέλει να «κλειδώσει» και τυπικά το θέμα Μασούρα

Ο Ολυμπιακός θέλει να «κλειδώσει» και τυπικά το θέμα Μασούρα

bet365

Ο Μασούρας της ΑΕΛ είναι ο επόμενος εντός των συνόρων παίκτης που θέλει να κλείσει άμεσα και τυπικά πια ο Ολυμπιακός, έχοντας ήδη κλεισμένο από εκεί τον νεαρό Καρατάσιο.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο 20χρονος Καρατάσιος που παίζει σέντερ μπακ αλλά και αμυντικός χαφ στην ΑΕΛ είναι ήδη κλεισμένος στον Ολυμπιακό.

Εκτός αυτού όμως από την ΑΕΛ υπάρχει και ο 21χρονος Μασούρας που παίζει δεξί μπακ - χαφ και ακόμα και σε πιο δημιουργικούς ρόλους (σ.σ. φέτος έχει παίξει και στην άμυνα και στο κέντρο αλλά και μπροστά). Για τον Γιάννη Μασούρα εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός εμφανιζόταν να έχει το πάνω χέρι και να είναι φαβορί. Στην παρούσα φάση στο Λιμάνι κοιτάζουν ώστε να... κλειδώσουν λίαν συντόμως και επίσημα και την συγκεκριμένη περίπτωση. Από μεριάς των Πειραιωτών πάντως δεν υπήρχε καμία επιβεβαίωση για τελική ή επίσημη συμφωνία. Είναι ένα ανοιχτό μεταγραφικό μέτωπο ωστόσο που ο Ολυμπιακός μπορεί να κλείσει θετικά και άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα