Και τώρα πάμε δικαστήρια!

Και τώρα πάμε δικαστήρια!

Gazzetta team
Και τώρα πάμε δικαστήρια!

bet365

Η ΑΕΚ έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό με εξώδικο ότι δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τον Λάζαρο διότι της ανήκει και καταθέτει το συμβόλαιό του με ημερομηνία (επίσης) 01/07/2018

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητο το εξώδικο του Ολυμπιακό. Εκείνο που ενημέρωνε την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ότι ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λαζαρο γιατί ειναι ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προκειμένου αυτός να είναι ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ επέλεξε την ίδια οδό για να απαντήσει στον Ολυμπιακό.
Σήμερα το πρωί ήρθε η κιτρινόμαυρη απάντηση (προτού καταθέσει το συμβόλαιο ο Ολυμπιακός) ότι δεν έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί και φυσικά ούτε να συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, διότι απλά δεν είναι ελεύθερος αλλά έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση...

Ο Ολυμπιακός όπως είναι γνωστό έχει καταθέσει το συμβόλαιο (κάτι που δεν παράγει έννομες συνέπειες μέχρι την 1η Ιουλίου) και τώρα προχωρά στην ανακοίνωση, κάτι που από την ΑΕΚ δικαιολογείται ότι γίνεται ξεκάθαρα για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά και για να τρέξει τις διαδικασίες.

Για την ΑΕΚ δεν αλλάζει κάτι. Κι αυτό διότι θα καταθέσει και εκείνη -σε χρόνο που το θέλουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ και σίγουρα πριν την 1η Ιουλίου- το συμβόλαιο το οποίο φέρει την υπογραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο. Έπειτα από αυτή τη κίνηση θα περιμένει η υπόθεση να κριθεί δικαστικά αφού σε κάθε περίπτωση θα πάρει το δρόμο της αρμόδιας επιτροπής μια περίπτωση ποδοσφαιριστή με δυο νόμιμα συμβόλαια με την υπογραφή του!

Μάλιστα στο εξώδικο της ΑΕΚ (την απάντηση στο ανυπόγραφο εξώδικο του Ολυμπιακού) τονίζεται συγκεκριμένα:

«Το γεγονός αυτό (σ.σ. το συμβόλαιο του Λάζαρου) είναι πανελληνίως γνωστό και για το λόγο αυτό φέρεστε να συγκοινοποιείτε (μη προβλεπόμενα) το ως άνω ανυπόγραφο έγγραφο σε ΕΠΟ, Super League και ΠΣΑΠ, σε μια εμφανή προσπάθεια δημιουργίας τεχνηέντως μιας οιονεί προδικασίας, δείγμα επίσης του ότι γνωρίζετε καλά τις πολυεπίπεδα έννομες συνέπειες, τόσο για εσάς, όσο και για τον ποδοσφαιριστή, στην περίπτωση που κινηθείτε εκτός του πλαισίου των οικείων κανονισμών».

Επίσης με αυτό το εξώδικο υπογραμμίζεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός της ενώπιον κάθε αρμόδιου δικαστηρίου ή και δικαιοδοτικού οργάνου...

«Για τυχόν μη νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή μας, όχι μόνο για την προσπάθεια προσέγγισής του παρά το γεγονός ότι η συμβατική μας δέσμευση ολοκληρώνεται στις 30/6/2019, αλλά και για το γεγονός πως φέρεστε να έχετε παρανόμως ξεκινήσει διαδικασίες σύναψης συμβολαίου μαζί του αφενός λίγες ώρες πριν την κρίσιμη για την ομάδα μας διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου το περασμένο Σάββατο 12.05.2018, αφετέρου για χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεσμεύεται συμβατικά με την ομάδα μας βάσει υπογεγραμμένου συμβολαίου», τονίζεται χαρακτηριστικά!

* Υπενθυμίζουμε ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει κληθεί σε απολογία από την ΠΑΕ για τη δήλωση του περί "απειλών" και κατά πάσα πιθανότητα θα τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα