«Θέλει να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν»

«Θέλει να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν»

«Θέλει να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν»

bet365

Επιμένουν οι Σέρβοι για τον Μάρκο Μάριν τονίζοντας πως ο άσος του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

Τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Σέρβοι δίνουν συνέχεια στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μάρκο Μάριν τονίζοντας πως ο άσος του Ολυμπιακού θέλει να γίνει μέλος της ομάδας που χτίζει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα του σερβικού Τύπου αναφέρουν πως ο Ερυθρός Αστέρας επιχειρεί να αποκτήσει τον Μάρκο Μάριν σκοπεύοντας μάλιστα να καταβάλει στον Ολυμπιακό το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.

Ανασταλτικός παράγοντας στις φιλοδοξίες της σερβικής ομάδας αποτελεί το παχυλό συμβόλαιο του 29χρονου εξτρέμ, αφού στους «ερυθρόλευκους» οι απολαβές του ξεπερνούν το 1.2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η ιστοσελίδα mondo.rs σημειώνει πως το ποσό που προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας αναμένεται να ικανοποιήσει τους «ερυθρόλευκους», ενώ όπως επισημαίνεται, ο Μάρκο Μάριν έχει εκδηλώσει την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα του Βελιγραδίου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα