Παπαϊωάννου: «Μιλάω με τον Τεννέ κι άλλους προπονητές, έχουμε ήδη κλείσει παίκτες»

Παπαϊωάννου: «Μιλάω με τον Τεννέ κι άλλους προπονητές, έχουμε ήδη κλείσει παίκτες»

bet365

Σε συνέντευξή του, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας της Λαμίας και στις κινήσεις για το ρόστερ της σεζόν 2018/19, που θα είναι κατά το ήμισυ διαφορετικό.

«Θολό» διατήρησε το τοπίο γύρω από το μέλλον της Λαμίας ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, μιλώντας στο «STAR Κεντρικής Ελλάδας». Αναφορικά με το θέμα του προπονητή, δήλωσε πως συζητάει με τον Μπάμπη Τεννέ, που κράτησε φέτος την ομάδα στη Superleague, καθώς και με άλλους προπονητές και πως δεν υπάρχει κάτι οριστικό για τον άνθρωπο που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου την επόμενη σεζόν.

Σχετικά με το ρόστερ του συλλόγου, υπογράμμισε πως η Λαμία έχει ήδη συμφωνήσει με τρεις παίκτες ενόψει της νέας σεζόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτοί είναι οι Ελίνι Δημούτσος, Αντώνης Πετρόπουλος και Βασίλης Πλιάτσικας, που τα έχουν βρει σε όλα με τους Φθιωτούς, αλλά περιμένουν τις υπόλοιπες εξελίξεις σε διοικητικό και τεχνικό κομμάτι για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Τέλος, ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε πως περίπου οι μισοί παίκτες από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν στο ΔΑΚ Λαμίας και του χρόνου.

Αναλυτικά:

«Έχω ραντεβού με Τεννέ, μιλάω και με άλλους προπονητές. Θα παραμείνουν σχεδόν οι μισοί παίκτες από το περυσινό ρόστερ. Έχω έρθει σε συμφωνία με 2-3 τρεις παίκτες. Έχουμε κάνει 2-3 μεταγραφές και δεν τις ανακοινώνουμε ακόμη, κάτι που θα γίνει στο προσεχές διάστημα. Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα τηλεοπτικά. Παράλληλα, θα φτιάξουμε και Κ15.

Στηρίζουμε τα Τμήματα Υποδομής μας και θα δημιουργήσουμε και Κ15, αν και είναι προαιρετικά. Θέλουμε ομάδες δορυφόρους να συνεργαστούμε. Χαιρετίζω την άνοδο της Στυλίδας και του Φωκικού στη Γ’ Εθνική, μακάρι να πάνε και στη Football League, θα υπάρξει συνεργασία με δανεικούς ποδοσφαιριστές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα