Και στα ποινικά δικαστήρια τον Λάζαρο η Α.Ε.Κ

Και στα ποινικά δικαστήρια τον Λάζαρο η Α.Ε.Κ

Και στα ποινικά δικαστήρια τον Λάζαρο η Α.Ε.Κ

bet365

Στα ποινικά δικαστήρια αναμένεται να οδηγηθεί η υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ για τη δήλωσή του περί απειλών προκειμένου να ανανεώσει.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Άστον Βίλα - Μίντλεσμπρο; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι σχέσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ έχουν οδηγηθεί στα άκρα, με την ΑΕΚ να τονίζει το βράδυ της Δευτέρας ότι «ο Λαζαρος έχει τελειώσει για εμάς γιατί έχει μιλήσει εδώ και ένα μήνα με άλλη ομάδα και γιατί δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019».

Πλέον η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί και στα ποινικά δικαστήρια καθώς θα υπάρξει καταγγελία για τη δήλωσή που έκανε ο ίδιος σχετικά με το ότι δέχθηκε απειλές προκειμένου να ανανεώσει.

Στην ΑΕΚ θέλουν ουσιαστικά ο Χριστοδουλόπουλος να εξηγήσει τι εννοούσε με αυτή τη δήλωση και ποιος τον απείλησε, και γι' αυτό το πιο πιθανό είναι η υπόθεση να πάει και στα ποινικά δικαστήρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα