O Λουτσέσκου θέλει λίγες και καλές μεταγραφές

O Λουτσέσκου θέλει λίγες και καλές μεταγραφές

O Λουτσέσκου θέλει λίγες και καλές μεταγραφές

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το σύνθημα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου «σηκώνει μανίκια» για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου ΠΑΟΚ, με λίγες και ποιοτικές προσθήκες τη νέα σεζόν

Σαουδική Αραβία - Ελλάδα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη περί «ανοικτού μπάτζετ» στο γλέντι της ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έμοιαζε να είναι το σύνθημα για να ξεκινήσει η δημιουργία του νέου ΠΑΟΚ, που θα δούμε στα γήπεδα τη σεζόν 2018-19.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα γνωρίζουν ότι δεν έχουν μεγάλα τα χρονικά περιθώρια μπροστά τους, με δεδομένο ότι ο «Δικέφαλος» έχει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του στις 24 Ιουλίου για το β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα σενάρια είναι πολλά και οι αποφάσεις αρκετές και σημαντικές, που αφορούν τη δομή και την συγκρότηση του ρόστερ της νέας περιόδου, με τον Ρουμάνο προπονητή να μη θέλει πολλές αλλαγές.

Το πρώτο καλοκαίρι του Λούμπος Μίχελ, στο πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Τούμπα ήρθαν εννιά ποδοσφαιριστές (Μάτος, Βαρέλα, Σάχοφ, Κρέσπο, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Μπρκιτς, Τιάμ) και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2017 προστέθηκαν άλλοι τέσσερις παίκτες (Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Ουάρντα, Λάμπρου).

Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκαν 9 ποδοσφαιριστές (Ρέι, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Μακ, Λεβέκ, Πασχαλάκης, Μαουρίσιο, Σαμπράνο) και άλλοι τρείς (Μουλέν, Αζεβέδο, Μιχόγεβιτς) το χειμώνα του 2018.

Οι κινήσεις και οι αποφάσεις

Οι σχέσεις που έχει αναπτύξει με πολλούς ποδοσφαιριστές ίσως αποδειχθούν καθοριστικές για την παραμονή κάποιων εξ αυτών και τη νέα σεζόν περιορίζοντας σημαντικά τις προσθήκες που θα γίνουν, αλλά και τις επιστροφές των δανεικών.

Ξεκινώντας από τη θέση του τερματοφύλακα, εκεί αναμένονται αλλαγές, με το Ροδρίγο Ρέι ίσως να θέλει και ο ίδιος να πάει σε μια ομάδα, εξ ου και το ενδιαφέρον της Ράσινγκ Κλουμπ, με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής απ’ ότι βρήκε στον πρώτο του χρόνο στον ΠΑΟΚ, που έχει πάντα τον ο Ζίφκοβιτς της Ξάνθης ψηλά στη μεταγραφική λίστα του.

Σίγουρα αναζητείται ένας δεξιός μπακ ,πίσω από τον Μάτος, ενώ αν δεν βρεθεί αριστερό μπακ «πρώτης γραμμής» τότε ο Λουτσέσκου θα πορευτεί με το δίδυμο Βιεϊρίνια - Γιαννούλη, που ακούγεται έντονα ότι θα επιστρέψει στην Τούμπα, μετά το δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Ο στόπερ παραμένει ένα σημαντικό «στοίχημα με το όνομα του Εβγέν Χατσερίντι να «παίζει», χωρίς να αποκλειστεί η κίνηση απόκτησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ειδικά τώρα που υποβιβάστηκε το Αμβούργο. Στη μεσαία γραμμή θα υπάρξουν αλλαγές με προσθαφαιρέσεις ποδοσφαιριστών, τον Χάρη Χαρίση να παίρνει το δρόμο της επιστροφής και να παραμένει ανοικτό το θέμα του Πέδρο Ενρίκε και του Αμρ Ουάρντα.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει το «ΟΚ» για την απόκτηση ενός φορ υψηλών προδιαγραφών, σε περίπτωση πώλησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Από εκεί και πέρα αναζητείται ένας επιθετικός, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ακόμη και τώρα τον πρώτο λόγο για τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα. Το μέλλον του Ρόμπερτ Μακ δεν φαίνεται να είναι συνδεδεμένο με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα γίνει κουβέντα με τους Κάνιας, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Κάμπος τα συμβόλαια των οποίων μπαίνουν στην τελευταία χρονιά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα