Ξεκίνησε ο έλεγχος της Panasia στον Παναθηναϊκό

Ξεκίνησε ο έλεγχος της Panasia στον Παναθηναϊκό

Ξεκίνησε ο έλεγχος της Panasia στον Παναθηναϊκό

bet365

Μετά από καθυστέρηση μίας εβδομάδας, ξεκίνησε την Δευτέρα ο έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκό από την Panasia. Τι λένε στο «πράσινο στρατόπεδο» για την έκβαση των επαφών με τον Παϊρόι Πιενγκοπονσάντ.

Με καθυστέρηση που δεν βοηθά καθόλου την κατάσταση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε την Δευτέρα ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της εταιρίας από την Panasia. Ο έλεγχος θα κρατήσει περίπου ένα μήνα και από τα αποτελέσματά του θα εξαρτηθεί το αν θα ολοκληρωθεί το deal του Γιάννη Αλαφούζου με το fund που εκπροσωπεί ο Παϊρόι Πιενκγπονσάντ. Ένα fund που μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει επίσημα ποιοι άνθρωποι το χρηματοδοτούν.

Ο Ταϊλανδός αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα για επαφές με τον μεγαλομέτοχο του «τριφυλλιού» και συζητήσεις με πολιτικούς και επιχειρηματικούς φορείς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Από κει και πέρα, στο «πράσινο στρατόπεδο» περιμένουν την αντίδραση της Panasia με την ολοκλήρωση του ελέγχου και η μπάλα παραμένει χαμηλά. Σε γενικές γραμμές άπαντες είναι απόλυτα συγκρατημένοι ενώ στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ θεωρούν πως οι πιθανότητες να... γίνει η δουλειά είναι μοιρασμένες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα