Χιμένεθ: «Περήφανοι για το έργο μας στην ΑΕΚ»

Χιμένεθ: «Περήφανοι για το έργο μας στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Περήφανοι για το έργο μας στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για το αν υπάρχει βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για την Σεβίλλη.

Γκινγκάμπ - Μαρσέιγ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Αυτή η νίκη μετά από τόσο πολύ χρόνια είναι πολύ ωραία. Οι άνθρωποι εδώ χρειάζονταν πολύ έναν τίτλο. Η ομάδα έχει περάσει από δύσκολες στιγμές και παραμένει η ομάδα που ήταν σε όλη τη λαμπρότητά της. Αυτό το πρωτάθλημα ήταν πολύ μεγάλο. Εχουμε δείξει ποιος είναι ο καλύτερος στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ στο abc.esγια αναφερθεί στη συνέχεια στα γεγονότα της Τούμπας:

«Ήταν ατυχές περιστατικό. Όταν είδαμε τις εικόνες αργότερα συνειδητοποιήσαμε τη σοβαρότητα του θέματος», είπε ο προπονητής και συνέχισε: «Τα τελευταία χρόνια κερδίσαμε συνεχώς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Είμαστε πολύ περήφανοι για το έργο που επιτελούμε».

Σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα είναι μία χώρα που «γεννά» βία, ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως υπάρχει προκατάληψη και πως η Ελλάδα δεν είναι μια βίαιη χώρα: «Η βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί προκατάληψη. Υπάρχουν πολλές χώρες με μεγαλύτερη βία στο ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες είναι παθιασμένοι. Δυστυχώς δύο γεγονότα έλαβαν χώρα φέτος. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία περικλείεται με αυτές τις φήμες, επειδή η Ελλάδα περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές. Δεν είναι μία βίαιη χώρα».

Στην συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για άλλη μια φορά με τα καλύτερα λόγια για την χώρα μας: «Εχει πολύ ήλιο, τα νησιά είναι παράδεισος. Οι Έλληνες έρχονται από μία σκληρή κρίση και φαίνεται να σηκώνονται».

Τέλος, στην κλασική ερώτηση για την αγαπημένη του Σεβίλλη ανέφερε: «Προτεραιότητά μου είναι να κερδίσει η ομάδα το Κύπελλο, πρέπει να απολαύσουμε αυτό που κάνουμε. Αλλά ο καθένας ξέρει πως η Σεβίλλη είναι σαν το σπίτι μου και αν υπάρξει επαφή οποιαδήποτε στιγμή θα την ακούσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα