«Ερυθρόλευκη» στήριξη σε ομάδες Δυτικής Αττικής (pics)

«Ερυθρόλευκη» στήριξη σε ομάδες Δυτικής Αττικής (pics)

«Ερυθρόλευκη» στήριξη σε ομάδες Δυτικής Αττικής (pics)

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξαν εμπράκτως με αθλητικό ιματισμό και άλλο υλικό πληγέντα σωματεία, με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής μοίρασε πλούσιο αθλητικό ιματισμό στους παράγοντες των πληγέντων σωματείων από τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2017 σε Μάνδρα, Μαγούλα και Νέα Πέραμο, αλλά και στα τμήματα υποδομής της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.
Ο εξοπλισμός αποτέλεσε εξ ολοκλήρου ευγενική χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, Μιχάλης Τζανόπουλος, καθώς και το Δ.Σ. εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα