Συνεχίζει με Πετράκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίζει με Πετράκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με τον Γιάννη Πετράκη θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό που απομένει είναι και το τυπικό μέρος.

Σκόραρε ο Βάρντι το πρώτο γκολ του αγώνα Λέστερ - Άρσεναλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για άλλη μια χρονιά ο Γιάννης Πετράκης θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες, αλλά το γεγονός πως ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, καθώς και το ότι ο Απόλλωνας ο οποίος είχε δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μάκη Χάβο (ο Πανιώνιος δεν είχε δείξει ενδιαφέρον και ας έγραφαν το αντίθετο ορισμένοι), δείχνει πως και η νέα χρονιά θα τον βρει στα Γιάννενα.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές κάτι που εκτός απροόπτου θα έρθουν μόλις ολοκληρωθούν και οι τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα