Σηκώνεται το πρώτο πέταλο της Αγιά Σοφιάς! (pics)

Σηκώνεται το πρώτο πέταλο της Αγιά Σοφιάς! (pics)

Σηκώνεται το πρώτο πέταλο της Αγιά Σοφιάς! (pics)

bet365

Η ΑΕΚ ανέβασε στα social media φωτογραφία από το πρώτο πέταλο που σηκώνεται στην Αγιά Σοφιά, εκεί όπου βρισκόταν η παλιά θύρα 21.

Τότεναμ - Νιουκάστλ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Χάρι Κέιν σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς προχωρούν και η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το πρώτο πέταλο του νέου σπιτιού της Ένωσης!

Πρόκειται για το πέταλο της Αγιά Σοφιάς το οποίο έχει σηκωθεί στην πλευρά της παλιάς θύρας 21 και έχει αρχίσει να παίρνει μορφή.

«Απλά δέος μπροστά στο πρώτο πέταλο της Αγιά Σοφιάς», έγραψε στο facebook η ΑΕΚ.

Παράλληλα, ακόμα δύο εξέδρες έχουν αρχίσει να σηκώνονται, σε χαμηλότερο μέχρι στιγμής ύψος. Η μια στην πλευρά όπου βρίσκονταν οι θύρες 1 και 2 και η άλλη στην πλευρά της παλιάς θύρας 18.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα