O Λέο Μάτος στο gazzetta.gr

O Λέο Μάτος στο gazzetta.gr

O Λέο Μάτος στο gazzetta.gr

bet365

Ο Λέο Μάτος ψηφίστηκε από το gazzetta.gr ως ο κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος και μίλησε για την χρονιά του ΠΑΟΚ, αλλά και την δική του απόδοση.

To διαχρονικό ερώτημα είναι ένα: Λέο Μάτος ή Αντρέ Βιεϊρίνια; Ισχυρές προσωπικότητες, αμφότεροι, ηγέτες του φετινού ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, όπως φαίνεται, να κερδίζει στο νήμα τον Πορτογάλο «κάπτεν» του «Δικεφάλου».

Είχα ακούσει, κάποια στιγμή, στο Αγρίνιο αν δεν κάνω λάθος, τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, να αναρωτιέται φωναχτά και δημόσια: «Μάτος εδώ, Μάτος εκεί, Μάτος και πιο κάτω, Μάτος στην άμυνα, Μάτος στην επίθεση»! Τα κάνει όλα και συμφέρει, μ΄άλλα λόγια... Κάπως έτσι κύλησε το μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής χρονιάς για τον Βραζιλιάνο μπακ, γιατί ας μην κρυβόμαστε, το ξέρει και ο ίδιος, υπήρξε ένα διάστημα, που τον… ψάχναμε στο γήπεδο. Αλλά αυτό το διάστημα ήταν πολύ μικρό και δεν χάλασε την συνολική εικόνα του γι’ αυτό και οι δημοσιογράφοι του gazzetta.gr τον ανέδειξαν ως τον καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος.

«Όταν βάζω μια φανέλα και μπαίνω στο γήπεδο θέλω να δίνω το 100% μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Εχω παίξει σε πολλές ομάδες και είχα την ίδια συμπεριφορά, ωστόσο για να πω την αλήθεια, η φανέλα του ΠΑΟΚ με κάνει να παθιάζομαι λίγο περισσότερο, βλέπω ότι είναι στο DNA της ομάδας, να τρελαίνεσαι και να αγωνίζεσαι με πάθος», είχε παραδεχθεί στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τα Χριστούγεννα στο «Weekend» του gazzetta.gr.

Τα νούμερα του ήταν πάνω κάτω τα ίδια με την περσινή σεζόν, αν και φέτος έπαιξε σε 10 λιγότερα παιχνίδια, μένοντας πολύ μακριά από τα 47 ματς λόγω και Ευρώπης, που είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2016-’17.

Σε 37 αγώνες και 3.368 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο μέτρησε 7 γκολ, 8 ασίστ, 22 σουτ, 34 τελικές προσπάθειες, 62 κλεψίματα, 31 επεμβάσεις, 179 πάσες, 37/79 εύστοχα γεμίσματα, 50 φάουλ υπέρ, 60 φάουλ κατά και 8 κίτρινες κάρτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα