Σαββίδης: «Φέτος με κάνατε υπερήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας»

Σαββίδης: «Φέτος με κάνατε υπερήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας»

Σαββίδης: «Φέτος με κάνατε υπερήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε και μίλησε, μέσω Skype, στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και στον Ραζβάν Λουτσέσκου εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη φετινή πορεία τους.

Ενόψει του τελικού της 12ης Μαίου και με αφορμή το φινάλε της χρονιάς στο πρωτάθλημα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει και να μιλήσει, μέσω Skype, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στον προπονητή της, τον οποίο ευχαρίστησε «που σε τόσο σύντομο διάστημα έφτιαξε μια ομάδα με άψογο κλίμα και με πνεύμα νικητή».

Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές εξέφρασε τις ευχαριστίες του, καθώς όπως τόνισε «τελειώσαμε δυναμικά και με το κεφάλι μας ψηλά το πρωτάθλημα», ενώ όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε, «Ο προπονητής και η διοίκηση έκαναν φέτος πρόοδο σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα: όσα σοκ κι αν επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας να μας προκαλέσουν, δεν δημιουργήθηκε στην ομάδα πανικός και εκνευρισμός, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια».

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν εκφράζει συχνά τα συναισθήματά του, αλλά όπως τόνισε «φέτος με έχετε κάνει περήφανο. Οι τίτλοι είναι μπροστά μας, γιατί για εμάς όλα αρχίζουν τώρα, αλλά ποτέ στη ζωή μου δεν θα ξεχάσω εσάς, αυτή την ομάδα και σας ευχαριστώ γι αυτό».

Αναφερόμενος στον τελικό του Κυπέλλου επανέλαβε την απόφαση του να είναι δίπλα στην ομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, όχι όμως στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές «με ηρεμία αλλά και με αποφασιστικότητα να ετοιμαστείτε να κατακτήσετε αυτό το Κύπελλο και να το πανηγυρίσουμε μαζί, σαν οικογένεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα