Αποθέωση Ουζουνίδη στη Λεωφόρο

Αποθέωση Ουζουνίδη στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Αποθέωση Ουζουνίδη στη Λεωφόρο

bet365

Την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού γνώρισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ξάνθη.

Σε μία χρονιά γεμάτη προβλήματα στον φετινό Παναθηναϊκό αυτός που ξεχώρισε για τον κόσμο της ομάδας ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στο πρόσωπό του οι φίλοι του «τριφυλλιού» έβλεπαν έναν άνθρωπο που πάλευε κόντρα σε όλους, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα σύνολο που αν είχε και την βοήθεια από την εξαφανισμένη διοίκηση θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα.

Αυτή την προσπάθεια και την στάση που είχε όλη αυτή την χρονιά, εκτίμησε και με το παραπάνω ο κόσμος των «πρασίνων» κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο αγώνα με τη Ξάνθη στη Λεωφόρο. Με το που τελείωσε η αναμέτρηση όσος κόσμος βρισκόταν στις εξέδρες άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Ουζουνίδη αποθεώνοντάς τον. Το σύνθημα «Ουζουνίδης οε οε οε» ακούστηκε από όλους όσοι βρίσκονταν στις εξέδρες, με τον ίδιο να χαιρετά τον κόσμο πριν πάει να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το τέλος μιας αναμέτρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα