Θέος: «Τα παιδιά αυτά έχουν την φλόγα, ο στόχος να τα δούμε στην πρώτη ομάδα»

Θέος: «Τα παιδιά αυτά έχουν την φλόγα, ο στόχος να τα δούμε στην πρώτη ομάδα»

bet365

Διαβάστε το τι δήλωσαν οι προπονητές των Κ-17 των Ολυμπιακού και Ξάνθης και ειδικά εκείνος των νικητών, Χρήστος Θέος. Τι είπαν αντίστοιχα οι Μούγιος και Θυμιάνης.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη NOVA: «Εμείς σαν Ολυμπιακός έχουμε στην λειτουργία μας το επιθετικό ποδόσφαιρο, το παιχνίδι πρωτοβουλίας. Σήμερα δεν έβγαλαν τα παιδιά αυτό που δουλεύουμε όλη τη σεζόν. Παίξαμε όμως έξυπνα. Ο στόχος μας είναι η βελτίωση, η εξέλιξή τους και να τους δούμε κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα. Κρατάμε ότι πίσω κρατήσαμε το μηδέν αλλά θέλουμε να βγάλουμε και άλλα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Ήταν ένα ημίχρονο και κοιτάμε το δεύτερο. Αυτά τα παιδιά έχουν τη φλόγα να δείξουν όταν παίζουν μπροστά σε τόσο κόσμο και στις τηλεοπτικές κάμερες. Θα πρέπει να μην παρασυρθούμε. Δεν βγάλαμε όλη την ποιότητά μας. Πιστεύω στο επόμενο παιχνίδι θα τα πάμε καλύτερα».
Ο προπονητής της Ξάνθης, Κώστας Μπερδέλης, είπε: «Εμείς αδικήσαμε τον εαυτό μας. Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ αλλά εμείς δεν αντιδράσαμε καθόλου. Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός, του κάναμε δώρο και τα δυο γκολ. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Υπάρχουν ταλέντα στην Ξάνθη που συνεχώς πλαισιώνουν τη πρώτη ομάδα. Απλά σας είπα ότι σήμερα αδικήσαμε τη προσπάθεια όλης της χρονιάς».
Ο σκόρερ του Ολυμπιακού, Κώστας Μούγιος, σημείωσε: «Είναι ένα όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει δυο γκολ σε ένα κρίσιμο ματς. Να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου για τις υπέροχες πάσες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι ο τελικός».
Ο αρχηγός της Ξάνθης, Κώστας Θυμιάνης, υποστήριξε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού. Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ. Νομίζω κάναμε αυτά που μας είπε ο κόουτς αλλά ο Ολυμπιακός έκανε καλύτερα τα πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα