Πετράκης: «Δεν θα συμφωνήσω με άλλη ομάδα, αν δεν ξεκαθαρίσω με τον ΠΑΣ»

Gazzetta team
Πετράκης: «Δεν θα συμφωνήσω με άλλη ομάδα, αν δεν ξεκαθαρίσω με τον ΠΑΣ»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα, για τις φήμες περί Άρη, για τον Πέδρο Κόντε, αλλά και το επερχόμενο τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον FAIR PLAY FM 96,1

Για τη φετινή σεζόν του ΠΑΣ Γιάννινα: «Για μένα ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά στο τέλος πολύ δημιουργική. Φύγανε πολλοί παίκτες με υψηλά συμβόλαια και αντικαταστάθηκαν με παίκτες από μικρότερες κατηγορίες. Είχαμε όλη τη χρονιά μία σταθερή εικόνα και δεν κινδυνεύσαμε. Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αν είχαμε αποτελεσματικότητα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Δεν είναι εύκολο να βγαίνεις στην Ευρώπη κάθε χρόνο, καθώς υπάρχουν ομάδες με καλύτερες προϋποθέσεις. Πάντως, έχουμε μία καλή μαγιά παικτών και για τη νέα σεζόν».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον Πρόεδρο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί κάτι. Αυτό που θέλω εγώ είναι το καλύτερο για μένα και την ομάδα. Δεν πρόκειται να κάνω συμφωνία με κάποια άλλη ομάδα πριν συνομιλήσω με τη νυν ομάδα μου».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη: «Αποτελεί τιμή για μένα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει καμία συζήτηση. Πάντως ο Άρης έχει ιστορία, έχει δυναμική είναι μία μεγάλη ομάδα».

Για τη χθεσινή μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι ρευστά. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στην αρχή. Όμως μετά το πρώτο 25λεπτο κυριαρχήσαμε και καταφέραμε να σκοράρουμε. Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο και στον στόχο και μέσα από τη δική μας προσπάθεια φάνηκε και ότι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάνει όσα έκανε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό. Δε γίναμε αυτόματα μία… σούπερ ομάδα. Όμως, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την εμφάνιση. Το δικαιούνταν και οι παίκτες, καθώς σε πολλά παιχνίδια μέσα στη χρονιά ήμασταν καλύτεροι και δεν παίρναμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για τον Πέδρο Κόντε και το αν έχει τα φόντα να αγωνιστεί σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό: «Είμαι σίγουρος για αυτό, έχει όλο το πακέτο. Βέβαια, είναι και θέμα εμπιστοσύνης».

Για τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και την επικείμενη μεταξύ τους συνάντηση στον τελικό του Κυπέλλου: «Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ήταν σε πολύ καλό δρόμο φέτος. Βέβαια, παίχτηκαν και κάποια παιχνίδια στα χαρτιά. Μιλώντας καθαρά αγωνιστικά, και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές και βελτιώνονταν όσο περνούσε ο χρόνος. Όσον αφορά τον τελικό, εύχομαι καταρχήν να είναι ένα παιχνίδι που θα αναβαθμίσει την εικόνα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και ας κερδίσει ο καλύτερος. Πάντως, αγωνίζονται οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Σε ένα παιχνίδι νοκ-άουτ παίζουν ρόλο πολλές παράμετροι στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Κάποιες στιγμές, κάποιος τραυματισμός… Δεν είναι σωστό σε τέτοια παιχνίδια να κάνεις πρόβλεψη. Μακάρι το παιχνίδι να αποτελέσει διαφήμιση για την Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα