Αλεξάντερ: «Ενδιαφερόμαστε ακόμα για Παναθηναϊκό και Athens Alive»

Αλεξάντερ: «Ενδιαφερόμαστε ακόμα για Παναθηναϊκό και Athens Alive»

Αλεξάντερ: «Ενδιαφερόμαστε ακόμα για Παναθηναϊκό και Athens Alive»

Με δήλωσή του στο gazzetta.gr, ο Μαρκ Αλεξάντερ, εκπρόσωπος της Redstone που συμμετέχει στην κοινοπραξία μαζί με τις υπόλοιπες εταιρίες, τόνισε υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για το πρότζεκτ του Athens Alive. Η ατάκα για την κυβέρνηση!

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο, οι δύο πλευρές υπέγραψαν MoU και όλα δείχνουν ότι η είσοδος της Pan Asia στον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε καλό δρόμο, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr ο Ταϊλανδός. Ο Μαρκ Αλεξάντερ, ωστόσο, με δήλωσή του στο gazzetta.gr, ο Μαρκ Αλεξάντερ τονίζει ότι το όραμα του Athens Alive παραμένει ζωντανό! Παράλληλα, στέκεται στην θέληση της κυβέρνησης να προχωρήσει το πρότζεκτ και στέκεται στα οφέλη.

«Το Athens Alive θα μπορούσε να προσφέρει διασκέδαση, γραφεία, πάρκα, αθλητισμό, πωλήσεις και όλη την αναγέννηση, τις δουλειές και τους φόρους που θα έρχονταν με αυτά. Η κυβέρνηση το ήθελε όσο οι Έλληνες πολίτες και το consortium. Δουλεύουμε σκληρά με την κυβέρνηση για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το όραμα για την Ελλάδα, την Αθήνα και τις ομάδες της. Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Ενδιαφερόμαστε ακόμα. Ένα πράγμα είναι βέβαιο. Το Athens Alive θα γινόταν ένα μεγάλο σπίτι για την μάδα και τους οπαδούς της, εξασφαλίζοντας το μέλλον του συλλόγου μακροπρόθεσμα. Αυτή είναι η αλήθεια, σε όποιον κι αν ανήκει ο σύλλογος», δήλωσε στο gazzetta.gr ο Αλεξάντερ.

Best of internet