Πετράκης: «Σπουδαία νίκη, σύντομα τα νέα για το μέλλον μου»

Gazzetta team
Πετράκης: «Σπουδαία νίκη, σύντομα τα νέα για το μέλλον μου»

bet365

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, χαρακτηρίζοντας «σπουδαία» τη νίκη.

Οι Ηπειρώτες συνέτριψαν τον Ολυμπιακό (3-0) στους Ζωσιμάδες στην 30η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή, «κλείνοντας» με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν.

Μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε «επιτυχημένη» τη σεζόν και «σπουδαία» τη νίκη, ενώ παρέπεμψε σε ανακοινώσεις για το μέλλον του στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Νομίζω ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τον ΠΑΣ, σε πολλά παιχνίδια δεν εισπράξαμε αυτό που δικαιούμαστε, όμως νομίζω ότι ο τελευταίος αγώνα αποκαθιστά την προσπάθειά μας. Σήμερα πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, νομίζω ότι αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο του ματς που είχαμε κάποια προβλήματα, εμείς έχαμε τον απόλυτο έλεγχο, βάλαμε τρία γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες.

Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, προσπάθεια και εικόνα η αποψινή, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Όσον αφορά το μέλλον μου, μιλάω με τον πρόεδρο και ό,τι προκύψει θα ανακοινωθεί, δεν θα το πούμε από εδώ».

    Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

    Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

     

    SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα