Λουτσέσκου: Οι δικές του στιγμές (vid)

Λουτσέσκου: Οι δικές του στιγμές (vid)

Λουτσέσκου: Οι δικές του στιγμές (vid)

bet365

Από την τραυματική εμπειρία του αποκλεισμού στην Ευρώπη μέχρι τα μεγάλα σερί, τις νίκες και τα σερί, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ως μοναδικό όπλο τη δουλειά στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα βίντεο με τις στιγμές του Ρουμάνου προπονητή καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, που πλησιάζει προς το τέλος της.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το περασμένο καλοκαίρι ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να… δώσει λύσεις σε μια σεζόν που δεν έδειχνε να ξεκινά καλά. Η πρώτη του «εμπειρία» ήταν σχεδόν τραυματική με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Συνέστησε υπομονή και είχε την ψυχραιμία να δουλέψει δίχως η προσοχή του ν’ αποσπάται από τον οποιοδήποτε εξωγενή παράγοντα.

Ζήσε τη δράση στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης με 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Απέναντι στην οποιαδήποτε δυσκολία είχε ν’ αντιπαρατάξει τη δουλειά του. Τον χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του που βγήκε και στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις… αναταράξεις κι όταν άρχισε να κερδίζει, δεν κοίταξε ποτέ πίσω καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από τ’ άλλο.

Ακόμα κι όταν οι αγώνες έπαψαν να παίζονται στο γήπεδο, ο Λουτσέσκου είχε την ικανότητα να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη, τους ποδοσφαιριστές του έτοιμους ν’ αντέξουν ψυχολογικά κι αγωνιστικά και το σθένος να υποστηρίξει με πάθος το δίκιο του ΠΑΟΚ. Με τρόπο που έκανε αρκετούς να νιώσουν άβολα…

Το PAOK TV σας παρουσιάζει τον καθημερινό Ράζβαν Λουτσέσκου μέσα από αποκλειστικά πλάνα των προπονήσεων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα