Πιεμπονγκσάντ στο gazzetta.gr: «Θα επαναφέρουμε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό, τα πάντα θα επιλυθούν»

Πιεμπονγκσάντ στο gazzetta.gr: «Θα επαναφέρουμε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό, τα πάντα θα επιλυθούν»

Πιεμπονγκσάντ στο gazzetta.gr: «Θα επαναφέρουμε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό, τα πάντα θα επιλυθούν»

bet365

«Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον Παναθηναϊκό, είμαστε πολύ κοντά», δήλωσε ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στο gazzetta.gr εξηγώντας γιατί επενδύει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό! Τι υποσχέθηκε στους φίλους του «τριφυλλιού» και η δέσμευση για επίλυση όλων των προβλημάτων!

Άνετος, ευδιάθετος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, σπινθηροβόλο βλέμμα και ηρεμία στη φωνή του εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, 90 λεπτά μετά την τετράωρη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο εκπρόσωπος της Pan Asia Investments επέστρεψε δίχως συνοδεία έχοντας επιβιβαστεί σε τζιπ.

Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού αναγνώρισε τον Ταϊλανδό υποψήφιο επενδυτή ζητώντας του μια αναμνηστική φωτογραφία, ενώ την στιγμή που κατευθυνόταν με γοργό βήμα στο ασανσέρ αρκέστηκε να δηλώσει στο gazzetta.gr πως: «Είμαι αισιόδοξος, όλα πάνε καλά». Αφού ζήτησε συγνώμη για την βιασύνη του, υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει σύντομα.

Πράγματι ο Ταϊλανδός broker έπειτα από περίπου 40 λεπτά εθεάθη στο lobby του ξενοδοχείου να συνομιλεί από το κινητό του τηλέφωνο με συνεργάτες του, ενημερώνοντας τους για την πορεία των διαπραγματεύσεων για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Πιεμπονγκσάντ αν και αρχικά τόνισε πως δεν συνηθίζει να μιλάει στον Τύπου, εντούτοις λόγω της περίστασης και της έκτασης που έχει πάρει το θέμα δέχθηκε να κάνει τις πρώτες επίσημες δηλώσεις του μετά το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο ιδιοκτήτης της Μουσκρόν έχοντας απόλυτη επίγνωση του πρότζεκτ που -εκτός απροόπτου- αναλαμβάνει, αλλά και της ιστορίας του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει με τον Γιάννη Αλαφούζο επιβεβαιώνοντας πως η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στο ασιατικό κοντσόρτιουμ, μπαίνει πια στην τελική του ευθεία.

O Πιεμπονγκσάντ δήλωσε στο gazzetta.gr πως: «είμαστε σχεδόν κοντά», ενώ εξήγησε γιατί επενδύει στην παρούσα φάση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό τον οποίο χαρακτηρίζει «μεγάλο κλαμπ». Παράλληλα υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για το «τριφύλλι».

«Είμαι αισιόδοξος. Είναι αλήθεια πως πήγαμε καλά και είμαι αισιόδοξος. Είχαμε μία πολύ καλή συνάντηση και συζήτηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κ. Αλαφούζο. Σαφώς και πρόκειται για μία σύνθετη συζήτηση, αλλά πιστεύω ότι είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε πια πολύ κοντά. Είμαστε… σχεδόν κοντά. Καταλαβαίνουμε τι θέλουν κι εκείνοι από την πλευρά τους καταλαβαίνουν τι θέλουμε εμείς κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε στο gazzetta.gr προσθέτοντας:

«Για μένα τα τρέχοντα θέματος της ομάδας, δεν είναι "δικά" μας θέματα. Και δεν είναι μόνο "θέματα" του ιδιοκτήτη. Αλλά, στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να δουλέψουν όλοι μαζί, για να δουν πως μπορούν να δημιουργήσουν πολύ καλύτερες συνθήκες, όχι μόνο για ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά και για τη χώρα. Πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική χώρα στην Ευρώπη κι αν δουλέψεις σωστά και με ακρίβεια, μπορείς να "χτίσεις" κάτι που θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και να το ανεβάσεις σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Αυτή είναι και η δουλειά μου (σ.σ. γελάει).

Θα κάνω το καλύτερό μου για να το υποστηρίξω όλο αυτό. Ξέρετε όλοι… εκπλήσσονται γιατί έδειξα ενδιαφέρον να επενδύσω στην Ελλάδα, ενώ συνήθως οι επενδύσεις που κάνουμε είναι στη Μεγάλη Βρετανία.

Όμως σαν επαγγελματίας και με όλη την καλή διάθεσή μου, βλέπω ότι ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό έχει ένα μεγάλο όνομα και αν γίνει η σωστή, η κατάλληλη επένδυση και έρθουν και καλοί παίκτες στην ομάδα, μπορούμε να τον επαναφέρουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Ο Παϊρότζ Πιενμπονγκσάντ δεν απέφυγε να σχολιάσει και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός με αποκορύφωμα τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά και αφαίρεση 6 βαθμών για την επόμενη σεζόν.

Ο επικεφαλής τουEmpire Asia Group κατέστησε σαφές πως η νέα διοίκηση με το κατάλληλο πλάνο αλλά και τον επαγγελματισμό που την διέπη θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις που αρμόζουν στο μέγεθος και της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

«Η δική μου άποψη πάνω σ’ αυτό, είναι η εξής: Αν παρουσιάσεις ένα καλό πλάνο, λίγο αργότερα θα δείξουν όλοι κατανόηση σε αυτό που θέλεις να κάνεις και να παρουσιάσεις. Όλοι γνωρίζουν πως κινούμαστε σε απόλυτα επαγγελματικά στάνταρ, ο τρόπος δουλειάς μας είναι επαγγελματικός και θα το δείξουμε αυτό και με τις πράξεις μας.

Όλα τα θέματα μπορούν να επιλυθούν. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό πάνω σ’ αυτό»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα