Με την αποστολή στα Ιωάννινα ο Φρανσίσκο Κόστα

Με την αποστολή στα Ιωάννινα ο Φρανσίσκο Κόστα

bet365

Μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για τα Ιωάννινα ταξίδεψε και ο Φρανσίσκο Κόστα, ο ειδικός επί των Ακαδημιών που θα δει τα ματς Νέων και ανδρών καθώς και το παιχνίδι της Κ-17 την Δευτέρα στο Αγρίνιο.
Ο Κόστα το μεσημέρι της Κυριακής θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς των Νέων του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του ΠΑΣ. Την ίδια ημέρα θα δει από κοντά και το ΠΑΣ - Ολυμπιακός, το παιχνίδι της πρώτης ομάδας. Εν συνεχεία, θα μεταβεί στο Αγρίνιο όπου θα παρακολουθήσει την προσπάθεια των Εφήβων την Δευτέρα με την Ξάνθη, στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ-17. Ο Φρανσίσκο Κόστα είχε και αυτές τις ημέρες τακτική επαφή και συνεργασία με τον Βασίλη Βούζα, τεχνικό της Κ-20, καθώς και άλλους ανθρώπους των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα