Ο Αλαφούζος έκλεισε την πόρτα στον Γιαννακόπουλο!

Ο Αλαφούζος έκλεισε την πόρτα στον Γιαννακόπουλο!

Ο Αλαφούζος έκλεισε την πόρτα στον Γιαννακόπουλο!

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε τα χέρια την Τετάρτη με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την Παρασκευή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκανε πίσω και αθέτησε την μεταξύ τους συμφωνία!

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στο γύρισμα της σελίδας και την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Παϊρόι Πιενγκπονσάντ, ήρθε στο φως η πληροφορία που ταράζει τα νερά και δεδομένα δημιουργίες εύλογες απορίες για το «τριφύλλι»!

Το βράδυ της Τετάρτης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Γιαννακόπουλος αποφασισμένος να πάρει την ομάδα στα χέρια του, ξεκαθάρισε στον Αλαφούζο ότι θα βάλει άμεσα χρήματα στην ομάδα και θα αναλάβει να «τρέξει» τον σύλλογο για να τον επαναφέρει στην κανονικότητα.

Μάλιστα οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια και μέχρι το βράδυ της Παρασκευής η επόμενη μέρα των «πρασίνων» είχε το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Κι, όμως, παρά την αρχική συμφωνία ο Αλαφούζος επισκέφθηκε τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ την Παρασκευή και του εκδήλωσε την επιθυμία να κάνει πίσω και να μην ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Γιαννακόπουλο!

Γεγονός που είναι πιθανό να συνδέεται με επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα και φυσικά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην κοινοπραξία του «Athens Alive».

Πάντως και μετά από αυτή την εξέλιξη δεν έχει υπάρξει ακόμη καμία επίσημη αντίδραση από τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος δείχνει πως βάζει πάνω από όλα το καλό του Παναθηναϊκού και από την πρώτη στιγμή είχε αναφερθεί με κολακευτικά λόγια για την προοπτική της «Panasia»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα