Μάνταλος: «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου»!

Μάνταλος: «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου»!

Gazzetta team
Μάνταλος: «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου»!

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα συναισθήματα του την στιγμή που σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος.

Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε στην 11άδα της Ενωσης και ήταν αυτός που είχε την τιμή και το προνόμιο να σηκώσει, ως αρχηγός, το τρόπαιο του πρωταθλητή. Μια στιγμή ξεχωριστή από ό,τι είχε ζήσει ως τώρα, όπως είπε ο ίδιος στη Nova.

«Αυτή τη φορά είχαμε και το τρόπαιο, αυτό για το οποίο ματώναμε κάθε Κυριακή τόσους μήνες. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα όταν πήρα το Κύπελλο στα χέρια μου. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου! Ένας το σηκώνει το τρόπαιο, απλά για να το έχει στα χέρια του, είμαστε ο ορισμός της ομάδας. Η κούπα ανήκει σε όλους, παίκτες, προπονητές, επιτελείο», είπε αρχικά ο Μάνταλος και συνέχισε αναφορικά με όσα πέρασε με τον σοβαρό τραυματισμό του και την επιστροφή στη δράση.

«Πλέον το έχω εμπεδώσει, γύρισα μετά από ένα μεγάλο διάστημα και δύσκολο τραυματισμό, για αυτό όμως που γίνεται αυτές τις μέρες, άξιζε. Το πιο δύσκολο είναι να είσαι εκτός των τεσσάρων γραμμών, το να είσαι στο γήπεδο και να τα δίνεις όλα για την φανέλα που φοράς, είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας το Σάββατο, σήμερα όπως πάμε στη Φιλαδέλφεια μαζί με τον κόσμο που αξίζει πολλά, από αύριο συγκεντρωνόμαστε στον τελικό Κυπέλλου».

Διαβάστε ακόμα: Το gazzetta.gr μεταδίδει με drone από τη Νέα Φιλαδέλφεια! (live streaming)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα