Το... κούρεμα στα συμβόλαια του Ολυμπιακού και το θέμα Μάριν

Το... κούρεμα στα συμβόλαια του Ολυμπιακού και το θέμα Μάριν

Το... κούρεμα στα συμβόλαια του Ολυμπιακού και το θέμα Μάριν

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει στις συζητήσεις που έχουν γίνει ότι τα συμβόλαια της επόμενης χρονιάς δεν θα είναι στα ίδια επίπεδα με φέτος ενώ για τον Μάριν παραμένουν όλα ανοιχτά...
Στο Λιμάνι φέτος είναι η αλήθεια πως έδωσαν αρκετά μεγάλα συμβόλαια. Συμβόλαια άνω του εκατομμυρίου σε παίκτες όπως ο Εμενίκε ή ο Οφόε που είτε δεν τα δικαιολόγησαν καθόλου είτε δεν τα δικαιολόγησαν όσο έπρεπε. Τα δεδομένα της νέας χρονιάς δείχνουν... κούρεμα σε αυτά τα νούμερα.
Τα συμβόλαια θα προσαρμοστούν ανάλογα και στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να... χρυσοπληρώσουν ξανά παίκτες που δεν το αξίζουν. Όσο για τον Μάριν που επίσης δεν είναι σίγουρος για του χρόνου όλα εξακολουθούν να είναι ανοιχτά. Εάν ο Γερμανός δεχθεί μείωση αποδοχών τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής του. Ο ίδιος πάντως μέχρι πρότινος ήθελε να συνεχίσει... Από την άλλη πάντως το κλίμα των τελευταίων ημερών συνηγορεί περισσότερο για αποχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα