Ομάρ: «Μια σεζόν γεμάτη λάθη και αρνητικά αποτελέσματα»

Ομάρ: «Μια σεζόν γεμάτη λάθη και αρνητικά αποτελέσματα»

Gazzetta team
Ομάρ: «Μια σεζόν γεμάτη λάθη και αρνητικά αποτελέσματα»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στα λάθη του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν, που δεν πρέπει να επαναληφθούν του χρόνου, για να επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στις επιτυχίες.

Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε στη NOVA ενόψει του αγώνα με τους Ηπειρώτες, για την 30η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή (6/5, 19:00) για όλα όσα συνέβησαν στις τάξεις των Πειραιωτών στη σεζόν.

Μεταξύ άλλων, τη χαρακτήρισε δύσκολη, με κακά αποτελέσματα, που πρέπει να διορθωθούν στην επόμενη χρονιά, αφού η φετινή προσπάθεια του Ολυμπιακού να το κάνει δεν ήταν επιτυχής.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά:

Για το αν υπάρχει κίνητρο στο τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν μία απογοητευτική χρονιά, η 3η θέση τα λέει όλα. Μόνο όταν ακούς 3η θέση είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα γιατί εμείς είχαμε στόχο να τελειώσουμε πρώτοι το πρωτάθλημα. Ήταν μία χρονιά δύσκολη, με πολλά αρνητικά αποτελέσματα, όμως, όπως είπατε και εσείς είναι η τελευταία αγωνιστική και έχουμε το κίνητρο καταρχήν για τον εαυτό μας και τους φιλάθλους μας προκειμένου να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

Για την εικόνα που έχει από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι μία ομάδα με την οποία έχουμε παίξει πολλές φορές στο παρελθόν. Μία ομάδα που έχει την ποιότητά της και κάνει δύσκολο το έργο μας σε κάθε μας ματς απέναντί τους. Όμως, το πιο σημαντικό είναι τι κάνουμε εμείς. Πρέπει να ασχοληθούμε με τη δική μας απόδοση και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας».

Για το τι έφταιξε μέσα στη σεζόν και ο Ολυμπιακός απέτυχε να εκπληρώσει τους στόχους του: «Πραγματικά κάποιος θα μπορούσε να ρίξει το φταίξιμο στο ένα ή το άλλο πράγμα και θα μπορούσε να βρει αιτίες. Όμως, αν κοιτάξουμε πίσω θα δούμε ότι αυτό που έφταιξε ήταν πως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τις νίκες στις σημαντικές στιγμές. Είχαμε πολλές φορές την ευκαιρία να μείνουμε και να επιστρέψουμε στην κορυφή, όμως δεν τα καταφέραμε και δεν πήραμε τα αποτελέσματα στη στιγμή που έπρεπε. Έτσι, έχουν τα πράγματα αυτήν τη στιγμή. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό, αλλά να συνεχίσουμε μπροστά. Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το διορθώσουμε εν όψει και της νέας σεζόν».

Για το αν είναι αισιόδοξος εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς: «Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από κίνητρα και είναι σίγουρο ότι οι φιλοδοξίες δεν παύουν να είναι υψηλές. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψουμε γρήγορα στη θέση που μας αξίζει. Θα κάνουμε μία πολύ καλή προετοιμασία, με μία πολύ καλή ομάδα για να προετοιμαστούμε εν όψει της νέας σεζόν. Δεν θα λείψει ποτέ το κίνητρο και η προσπάθεια για να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα