Οι επόμενοι που φεύγουν από το Λιμάνι...

Οι επόμενοι που φεύγουν από το Λιμάνι...

Οι επόμενοι που φεύγουν από το Λιμάνι...

bet365

Μετά τους Μιραλάς και Μποτία υπάρχουν αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε... status αποχώρησης από τον Ολυμπιακό όπως οι Φελίπε Πάρντο και Ούρος Τζούρτζεβιτς.
Οι Μποτία και Μιραλάς αποτελούν και τυπικά παρελθόν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στην λίστα των... φευγάτων όμως είναι αρκετοί ακόμα από τους παίκτες που ήταν κάποτε λεγόμενοι βασικοί ή ακόμα και εκείνους που βρισκόταν σε δεύτερο πλάνο. Από τα πιο... βαριά χαρτιά και προφανώς δεν αναφερόμαστε σε περιπτώσεις πωλήσεων οι Πάρντο, Τζούρτζεβιτς (σ.σ. που στην Σερβία επιμένουν για τον δανεισμό του στην Παρτιζάν), Ζιλέ και ακόμα και ο Ρομαό βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.
Από τους παίκτες με πιο μικρό χρόνο συμμετοχής ο Ίβουσιτς με τον Ιγκόρ Σίλβα δύσκολα θα βρουν χώρο και του χρόνου στο ρόστερ. Αβεβαιότητα υπάρχει ακόμα και για τους Προτό, Ένγκελς και Μάριν ενώ ως γνωστόν εκτός των πλάνων της πρώτης ομάδας έχουν τεθεί καιρό τώρα οι Σεμπά και Οφόε. Επίσης σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι υπάρχουν και αρκετοί δανεικοί που δύσκολα θα γυρίσουν (σ.σ. όπως ο Βούκοβιτς που φαίνεται να τον θέλει ξανά και ο Ερ. Αστέρας). Ακόμα και περιπτώσεις που μπορεί να αξιολογηθούν ξανά πριν τις τελευταίες αποφάσεις όπως οι Ταχτσίδης και Αντρέ Μαρτίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα