Το story Μιραλάς και το... τέλος του Βέλγου

Το story Μιραλάς και το... τέλος του Βέλγου

bet365

Οι σχέσεις των Ολυμπιακού - Ενροτό δοκιμάστηκαν για ακόμα μία φορά, ωστόσο τα υπερβολικά οικονομικά... θέλω της Έβερτον είχαν βάλει... ταφόπλακα σε οποιαδήποτε πιθανότητα συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως είχε αποκαλύψει στο Gazzetta.gr ο ίδιος ο Ενροτό.
Οι τίτλοι τέλους έπεσαν την Παρασκευή για τον Κέβιν Μιραλάς και τον Ολυμπιακό με τον agent του Κριστόφ Ενροτό πάντως να διέρρεε πως είχε μεταβεί στην Κίνα για άλλες επαγγελματικές του υποθέσεις (σ.σ. ίσως και για Μιραλάς και Οφόε). Ο Ολυμπιακός από μέρους του τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω του Κώστα Καραπαπά με την ενημέρωση επίσης ότι ο ίδιος ο Μιραλάς δεν ήθελε να ρισκάρει τυχόν τραυματισμό λόγω της Εθνικής Βελγίου και του Μουντιάλ.
Η ουσία όλου του θέματος του έμπειρου Βέλγου άσου είχε διατυπωθεί από τον ίδιο τον Κριστόφ Ενροτό στο Gazzetta.gr από τις 20 Απριλίου. Όσο και να ήθελε ο Μιραλάς να μείνει στον Ολυμπιακό τα οικονομικά δεδομένα και το... status που είχε ορίσει η Έβερτον το καταστούσε από δύσκολο έως απίθανο. Όπως και τελικά έγινε με... καθυστέρηση μίας εβδομάδας καθώς από την περασμένη Τρίτη υπήρχε ένα κλίμα και μία αίσθηση πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν θα έπαιζε κόντρα στον Παναιτωλικό. Τελικώς την προηγούμενη Πέμπτη ελήφθη η απόφαση να αγωνιστεί κανονικά και πήγε και πολύ καλά με δύο ασίστ. Ωστόσο τα τελευταία δεδομένα οδήγησαν στην - όπως φαινόταν - αναμενόμενη απόφαση για το... τελικό διαζύγιο ενός εξάμηνου δανεισμού από την Έβερτον. Ο Μιραλάς σε αυτήν του την θητεία πρόλαβε να παίξει 12 ματς στην Super League με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα