Πρίγιοβιτς: «Εμείς παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Πρίγιοβιτς: «Εμείς παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Εμείς παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβις παρέλαβε το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του τελευταίου αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου.

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στο περιθώριο της σημερινής βράβευσής του στη Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας, στάθηκε στη συνολική προσπάθεια της ομάδας του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, τον στόχο της ανάδειξής του ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά και τον επερχόμενο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Πογκμπά σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πρίγιοβιτς αμέσως μετά τη βράβευσή του:

Για το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής:

«Το βραβείο είναι πολύ ωραίο, αλλά αν είμαι για κάτι χαρούμενος αυτή είναι η νίκη που πήραμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα».

Για το μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram και το κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας:

«Ήταν απεικόνιση όλης της χρονιάς που παίξαμε χωρίς τον κόσμο μας. Προσπαθούν να σπάσουν το ηθικό του κόσμου, αλλά δεν το κατάφεραν και στο ματς με τον Πλατανιά τον θέλουμε δίπλα μας».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν:

«Εμείς ήμασταν αυτοί που φέτος παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Όμως, δεν μπορούμε να αλλάξουμε οτιδήποτε άλλο συνέβη και δεν αφορά εμάς τους ποδοσφαιριστές» .

Για την πρωτιά των σκόρερ που κυνηγά στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά:

«Το πιο σημαντικό για μας είναι να κερδίσει η ομάδα. Έχω φιλοδοξίες να βγω πρώτος σκόρερ, ωστόσο αυτό αυτό που προέχει είναι η νίκη της ομάδας».

Για τον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ και την δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους και για τον πρόεδρο. Είμαστε χαρούμενοι που θα είναι στην Αθήνα, θα θέλαμε να τον έχουμε στο γήπεδο μαζί μας, αλλά αυτό δεν γίνεται. Ελπίζω να κάνουμε ότι μπορούμε και στο τέλος να πανηγυρίσουμε το τρόπαιο μαζί του».

Για το ποιον θα ψήφιζε ως MVP του φετινού ΠΑΟΚ:

«Πρώτα από όλα θα ψήφιζα τον εαυτό μου! Ο Πασχαλάκης, ο Πέλκας, αλλά και ο Βαρελα έκαναν πολύ καλή σεζόν. Σε κάθε γραμμή έχουμε παίκτες που έκαναν πολύ καλή χρονιά, άρα θα είναι πολλοί υποψήφιοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα