Βελγική επιβεβαίωση για Κάιπερς και Ολυμπιακό - ΑΕΚ

Gazzetta team
Βελγική επιβεβαίωση για Κάιπερς και Ολυμπιακό - ΑΕΚ

bet365

Πληροφορίες και ρεπορτάζ από το Βέλγιο επιβεβαιώνουν το Gazzetta.gr που εδώ και μέρες έχει αναδείξει το ενδιαφέρον των Ολυμπιακού - ΑΕΚ για τον Κάιπερς του Εργοτέλη.
Για τον Ούγκο Κάιπερς είχατε διαβάσει στο Gazzetta από τις 25 Απριλίου. Πρόκειται για τον 21χρονο Βέλγο του Εργοτέλη που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης (κυρίως περιφερειακός και ακραίος) και ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες από την Football League είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία μαζί με τον Μάνο του ΟΦΗ. Από τότε είχαμε μεταφέρει πως και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είχαν ρωτήσει και ασχοληθεί με τον Κάιπερς. Την Πέμπτη στο Βέλγιο υπήρξαν πηγές και ρεπορτάζ που επιβεβαίωναν τις πληροφορίες του Gazzetta.gr με την μνεία πως ο Κάιπερς ενδιαφέρει την Σταντάρ Λιέγης και άλλες ομάδες από Α' και Β' κατηγορία Βελγίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα