Μποροβήλος: «Είμαστε αρνητικοί, αλλά έχουμε ανάγκη τον Παναθηναϊκό»

Μποροβήλος: «Είμαστε αρνητικοί, αλλά έχουμε ανάγκη τον Παναθηναϊκό»

bet365

O πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, εξέφρασε την αντίθεση των Αρκάδων με την αλλαγή στον κανονισμό για τις ΠΑΕ χωρίς άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, εξηγώντας ωστόσο πως αυτό δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη.

Η Superleague και τα μέλη της αποφάσισαν μέσα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (3/5) να αλλάξει η ποινή για τις ΠΑΕ που δεν θα έχουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ως τώρα, ως γνωστόν, ίσχυε η ποινή του υποβιβασμού. Αυτό, με τις ψήφους 11 συλλόγων άλλαξε και αντικαταστάθηκε από την αφαίρεση 6 βαθμών και την απαγόρευση μεταγραφών.

Φεύγοντας από τα γραφεία του συνεταιρισμού, ο Γιωργος Μποροβηλος εξήγησε τη στάση του Αστέρα Τρίπολης, που ψήφισε «κατά» της αλλαγής:

«Εμείς ήμασταν αρνητικοί, γιατί αυτή είναι η πάγια θέση μας, δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκάθαρα έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό, μακάρι να βρει το δρόμο του. Το κάθε πρωτάθλημα ξεκινα απο τα μεγάλα κλαμπ και οποίος λεει το αντίθετο είναι εκτός πραγματικότητας» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα