Έτοιμος και ο Βράνιες για Απόλλωνα

Έτοιμος και ο Βράνιες για Απόλλωνα

Έτοιμος και ο Βράνιες για Απόλλωνα

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά έπειτα από τον τραυματισμό του και μετά τον Νίκλας Χουλτ, μπαίνει και αυτός στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ. Με θεραπεία και ατομικό συνέχισε ο Μασούντ.

Σάλτσμπουργκ - Μαρσέιγ με 220+ ειδικά στοιχήματα και 10% επιστροφή* στις απώλειες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Χιμένεθ μετά τον Νίκλας Χουλτ, που μπήκε από χθες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, είδε και τον Όγκνιεν Βράνιες να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα. Έτσι και ο Βόσνιος αμυντικός μπαίνει στα πλάνα του Σεβιγιάνου κόουτς για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Αντίθετα, ο Σοτζέι Μασούντ συνέχισε και σήμερα θεραπεία λόγω της κάκωσης που αντιμετωπίζει στο γόνατο από το παιχνίδι με την Κέρκυρα, ενώ έκανε και ατομικό.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:30 και στη συνέχεια θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο για το σαββατιάτικο ματς στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα