«Ισχύει η πρόταση 10 εκ ευρώ για Αραούχο από MLS, έρχεται μεγαλύτερη από Ντουμπάι» (pic)

Gazzetta team
«Ισχύει η πρόταση 10 εκ ευρώ για Αραούχο από MLS, έρχεται μεγαλύτερη από Ντουμπάι» (pic)

bet365

Άσχημη εξέλιξη για την ΑΕΚ αναφορικά με την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο, καθώς ρεπόρτερ της Λας Πάλμας ανέφερε πως οι Ισπανοί έχουν στα χέρια τους πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα του MLS για τον Αργεντίνο.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Άρσεναλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 230+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ακόμα πιο δύσκολη δείχνει η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, καθώς ο έγκυρος ρεπόρτερ της Λας Πάλμας στην Marca, Λίτο Χιμένεθ, με τιτίβισμά του ανέφερε πως η Ισπανική ομάδα έχει στα χέρια της πρόταση για τον Αργεντίνο από ομάδα του MLS που φτάνει τα 10.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά ο Χιμένεθ ανέφερε: «Η πληροφορία για πρόταση 10 εκατ. ευρώ από το MLS για τον Σέρχιο Αραούχο είναι αληθινή. Η προσφορά έφτασε απευθείας στο σύλλογο και δεν πέρασε από το περιβάλλον του παίκτη. Στο Ντουμπάι ετοιμάζεται ακόμη μία μεγάλη πρόταση. Και άλλες ακόμη».

Αν όντως ισχύει η πρόταση, τότε οι πιθανότητες παραμονής του Αραούχο στην Ελλάδα και την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά λίγες έως ελάχιστες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα