Η Λίγκα πάει σε Γ.Σ. το θέμα του Παναθηναϊκού

Η Λίγκα πάει σε Γ.Σ. το θέμα του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Η Λίγκα πάει σε Γ.Σ. το θέμα του Παναθηναϊκού

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες η Super League προσανατολίζεται στο να πάει το θέμα του Παναθηναϊκού στην Γ.Σ. της Λίγκας όπου με ψήφους 8+1 μπορεί να περάσει τροποποίηση κανονισμού.

Η Λίγκα και η ΕΠΟ είναι το τελευταίο διάστημα σε διαρκείς επαφές και για το ζήτημα του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και όσα προκύπτουν από κύκλους της ελληνικής Ομοσπονδίας υπάρχει η πρόθεση της Λίγκας να συγκαλέσει σύμφωνα και με το καταστατικό της Γενική Συνέλευση όπου με ψήφους 8+1 ή εάν θέλετε 9 στο σύνολο μπορεί να περάσει τροποποίηση κανονισμού για να πάει μετά το θέμα στην ελληνική Ομοσπονδία και να πάρει την σχετική απόφαση.

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. “(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα” (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.
2. Ζητήματα συνεργασίας με τη FORTHNET / NOVA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα