«Αρνήθηκε 10 εκατ. ευρώ για Αραούχο η Λας Πάλμας»

«Αρνήθηκε 10 εκατ. ευρώ για Αραούχο η Λας Πάλμας»

Gazzetta team
«Αρνήθηκε 10 εκατ. ευρώ για Αραούχο η Λας Πάλμας»

bet365

Ομάδα της MLS πρόσφερε 10 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο αλλά η απάντηση ήταν αρνητική, γράφουν οι Ισπανοί.

Ο Αργεντίνος επιθετικός έκανε πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ βοηθώντας τη να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και οι Ισπανοί γράφουν ότι ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται προτάσεις για την απόκτηση του. Μία από αυτές, όπως αναφέρει η "La Provincia", έγινε από ομάδα του MLS -χωρίς αυτή να κατονομάζεται- και ήταν ύψους 10 εκατ. ευρώ. Η απάντηση της Λας Πάλμας όμως ήταν αρνητική, επειδή στόχος της, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι να διατηρήσει τον Αραούχο και την επόμενη σεζόν ώστε να επιστρέψει άμεσα στην Primera Division.

Η "La Provincia" υποστηρίζει ότι στα πλάνα της ισπανικής ομάδας για την επόμενη σεζόν είναι και ο Μάρκο Λιβάια αλλά εδώ μάλλον κάνουν λάθος, υπό την έννοια πως υπάρχει ρήτρα απόκτησης του από την ΑΕΚ, από την οποία εξαρτάται αποκλειστικά το θέμα και πρόθεση της είναι να αγοράσει τον Κροάτη άσο, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα