Έρχεται νέο -3 για τον Εσιέν!

Έρχεται νέο -3 για τον Εσιέν!

Gazzetta team
Έρχεται νέο -3 για τον Εσιέν!

bet365

Το διαιτητικό δικαστήριο εκδίκασε την προσφυγή του Μίκαελ Εσιέν για καθυστερημένες οφειλές του Παναθηναϊκού και ακόμη μία αφαίρεση βαθμών έρχεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου.

Εκτός από την υπόθεση του Γενς Βέμερ, όπου αν δεν βρει λύση μέχρι την Δευτέρα, θα έχει υποβιβαστεί, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει και εκείνη του Μίκαελ Εσιέν που είναι έτοιμη να «σκάσει»! Ο Γκανέζος μέσος προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο για τις καθυστερημένες οφειλές του «τριφυλλιού» και αναμένεται η απόφαση να δικαιώνει την πλευρά του παίκτη. Αυτό σημαίνει πως έρχεται ακόμη μία αφαίρεση βαθμών για τον Παναθηναϊκό που θα πρέπει να βρει άμεσα λύση και να πληρώσει τον Εσιέν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα