Οι Σέρβοι για τα γκολ του Πρίγιοβιτς (pic)

Οι Σέρβοι για τα γκολ του Πρίγιοβιτς (pic)

bet365

Η ξεχωριστή αναφορά στον επίσημο λογαριασμό της εθνικής Σερβίας στο twitter για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τα 25 γκολ του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Σέρβος επιθετικός του «Δικεφάλου», μετά τον τελικό της 12ης Μαίου, θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το ταξίδι με την εθνική ομάδα της χώρας του στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η μέχρι τώρα παρουσία του με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ούτε φυσικά και τα 25 γκολ που έχει πετύχει με την ασπρόμαυρη φανέλα.

«Αυτή τη σεζόν, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σημείωσε 25 γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ! Με την συγκεκριμένη επίδοση, “έσπασε” το ρεκόρ σκοραρίσματος του συλλόγου από την Θεσσαλονίκη και έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν. Συγχαρητήρια», ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής Σερβίας στο twitter.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα