«Ο Ανσαριφάρντ αρέσει στους μεγάλους του ολλανδικού ποδοσφαίρου»

«Ο Ανσαριφάρντ αρέσει στους μεγάλους του ολλανδικού ποδοσφαίρου»

«Ο Ανσαριφάρντ αρέσει στους μεγάλους του ολλανδικού ποδοσφαίρου»

bet365

Ρεπορτάζ στο Ιράν μεταδίδουν την πληροφορία ότι ο Ανσαριφάρντ εκτός από γερμανικούς συλλόγους αρέσει και απασχολεί και τις μεγάλες ομάδες στην Ολλανδία, δείχνοντας έτσι Αϊντχόφεν, Άγιαξ και Φέγενορντ.

Ειδικότερα το δίκτυο Varzesh3 υπογραμμίζει πως η φοβερή χρονιά του Mister Goal του Ολυμπιακού (σ.σ. όπως τον γράφει) εκτός από γερμανικές ομάδες τον έχει βάλει στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων στην Ολλανδία. Με αυτόν τον τρόπο αφήνει να εννοηθεί πως τον κοιτάνε ή αρέσει σε Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Φέγενορντ.

Ο ίδιος ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει δηλώσει πως οι αποφάσεις και οι εξελίξεις για το μέλλον του πάνε για μετά το Μουντιάλ. Για τον Ιρανό διεθνή άσο πάντως ο Ολυμπιακός για να δώσει το ΟΚ για μία μεταγραφή του με αγορά θα πρέπει να είναι στα 10 και πλέον εκατ. ευρώ. Δεν έχει αναφερθεί βέβαια κάπου όλο αυτό το διάστημα η προοπτική ή η πιθανότητα ενός δανεισμού με οψιόν στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα