Οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για τον Χριστοδουλόπουλο

Οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για τον Χριστοδουλόπουλο

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με βάση τα τελευταία δεδομένα δεν έχει βρει σημείο επαφής με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει τις πιθανότητές του για την περίπτωσή του.
Έχετε διαβάσει τις προηγούμενες ημέρες για το story Χριστοδουλόπουλου - Ολυμπιακού και την... αναμονή από πλευράς των Πειραιωτών για τον παίκτη για την περίπτωση που δεν θα θα... περπατούσε το deal με την ΑΕΚ. Από τότε ο Ολυμπιακός είχε δείξει την διάθεση να καλύψει τα... θέλω του παίκτη ακόμα και με συμβόλαιο 600.000 ευρώ ετησίως για να πιάσει Λιμάνι. Με μία συμφωνία για συμβόλαιο 2 ετών αν και φαινόταν πως ο Χριστοδουλόπουλος προτιμούσε 3 χρόνων.
Αυτήν την στιγμή δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την ΑΕΚ και τον διεθνή εξτρέμ. Οι δύο πλευρές παραμένουν αρκετά... μακριά σχετικά από μία ενδεχόμενη συμφωνία, κάτι που έχει αυξήσει τις πιθανότητες των Πειραιωτών για τον παίκτη. Όλα δείχνουν πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου και μένει να διαπιστωθεί εάν θα προκύψει come back της ΑΕΚ για τον έμπειρο άσο ή εάν ο Ολυμπιακός θα... κλειδώσει άμεσα την υπόθεσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα