Εσιέν: «Ακούω Ελλάδα και σπαράζει η καρδιά μου!»

Εσιέν: «Ακούω Ελλάδα και σπαράζει η καρδιά μου!»

Θάνος Σαρρής
Εσιέν: «Ακούω Ελλάδα και σπαράζει η καρδιά μου!»

bet365

Το gazzetta.gr συνάντησε τον Μάικλ Εσιέν στην Ελβετία, ο οποίος είχε μόνο μια... φαρμακερή ατάκα για το πέρασμά του από τη χώρα μας! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ.

Το παιχνίδι των θρύλων στην Ελβετία είχε μόλις τελειώσει. Ο Μάικλ Εσιέν, o οποίος ήταν στην ομάδα του Ροναλντίνιο και μάλιστα κέρδισε και πέναλτι, βγήκε... χαλαρός, έτοιμος για αποχώρηση. Η παρουσία του στην Τσέλσι, με τον Μουρίνιο πρόσφατα να δηλώνει ότι τον έκανε να ερωτευτεί τη Γκάνα, ήταν εκείνη που εκτόξευσε το όνομά του. Φόρεσε ακόμα τη φανέλα δύο θρυλικών κλαμπ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν, πριν το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Παραδέχθηκε και ο ίδιος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ότι η καριέρα του έχει πάρει τόσο την κατηφόρα, που είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει και επίσημα το τέλος της. Ακόμα και στην Ινδονησία δεν κατάφερε να βρει νέο συμβόλαιο, καθώς τελευταία του ομάδα, Περσίμπ Μπαντούνγκ, μετά από πολλές πιέσεις έλυσε τη συνεργασία της μαζί του. Δεν θέλει να γίνει προπονητής, όμως μας είπε ότι είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει να ασχολείται με κάποιο τρόπο με ποδόσφαιρο.

Ένας συμπατριώτης του τον ρώτησε αν έχει σκοπό να διοργανώσει ένα αντίστοιχο φιλανθρωπικό ματς τέτοιας εμβέλειας στην Γκάνα, γεγονός που προκάλεσε την έκπληξή του, τονίζοντας ότι δεν είναι εύκολο ένα άτομο να συγκεντρώσει τόσους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και να διοργανώσει κάτι αντίστοιχο, πόσο μάλλον στη Γκάνα. Το gazzetta.gr τον πλησίασε, ζητώντας του ένα σχόλιο για τον Παναθηναϊκό, για την έκβαση της αποζημίωσής του και για τον χρόνο που πέρασε στην Ελλάδα.

«Για τον Παναθηναϊκό; Όχι, δεν θα ήθελα να πω κάτι, πραγματικά. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως όποτε ακούω για Ελλάδα πλέον σπαράζει η καρδιά μου!». Ο Γκανέζος, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ως μια μονάδα ικανή να δώσει ώθηση στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε μόλις 12 φορές στο πρωτάθλημα και σημείωσε ένα γκολ, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Επί της ουσίας δηλαδή πέρασε... και δεν ακούμπησε. Έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Παναθηναϊκό, αν και όπως λέει στους οικείους του θέλει τα χρήματά του χωρίς να κάνει κακό στον σύλλογο, παρότι δέχεται πιέσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον προκειμένου να μην χαθούν τα χρήματα που του οφείλονται. Έχει συχνή επαφή με τους δικηγόρους του που χειρίζονται το θέμα.

Στη συνέχεια, πριν αποχωρήσει, ο Γκανέζος δεν είχε αντίρρηση να μιλήσει για τον Σαλάχ, τονίζοντας πως: «Η παρουσία του με τη Λίβερπουλ κάνει περήφανους όλους τους Αφρικανούς. Στην Τσέλσι δεν κατάφερε να δείξει την αξία του, αλλά πλέον είναι εκπληκτικός!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα